Atatürk Havalimanı’nda oturduğu bankta uyuya kalan genç kadının çantasını çalan Filistin uyruklu şüpheli, önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcuların dalgınlıklarından faydalanarak hırsızlık yapan şebekesi polis tarafından takibe alındı. Şebekeye yönelik operasyon düzenleyen polis, Filistin uyruklu L.M. (23), M.K. (27) Y.B. (26) ve A.A.’yı gözaltına aldı. Şebeke üyelerinin oturduğu bankta uyuya kalan genç kadının çantasını çalan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

UYUYAN KADININ ÇANTASINI ÇALAN ŞÜPHELİ, KAMERALARA YAKALANDI

Görüntülerde, havalimanında oturduğu bankta uyuya kalan genç kadının yanına bir şüpheli oturuyor. Şüpheli, etrafı kolaçan ettikten sonra genç kadının yerdeki sırt çantasına yöneliyor. Çaldığı çantayı sırtına takan şüpheli hiç bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaşmaya başlıyor. Rahat adımlarla havalimanında ilerleyen şüpheli, hırsızlık yaptığını belirleyen polis tarafından durduruluyor. Polis hırsızı çantasını çaldığı genç kadının yanına getiriyor. Hala uyumaya devam eden genç kadını uyandıran polis çantayı teslim ediyor.

İstanbul’daki havalimanlarında hırsızlık olaylarına karışan Y.B., A.A., L.M. ve M.K. isimli şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.