Aydın’ın Efeler ilçesinde, üzerlerine çarşaf örterek girdikleri kırtasiyeden 7 bin 500 lira çalan iki hırsız, giysi ve vücutlarındaki dövmeler sayesinde kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 05 Kasım 2017 günü saat 01.30 sıralarında Zafer Mahallesi 127 Sokak’ta faaliyet gösteren kırtasiyede meydana gelen 7 bin 500 TL’lik hırsızlık olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı.

Hırsızlık olayının saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildiği ve iki şüphelinin tanınmamak için üzerlerine örttükleri çarşaflarla kırtasiyeye girdikleri belirlendi. Spor ayakkabısı ve çok cepli kamuflaj pantolonundan teşhis edilen 17 yaşındaki Ş.Ş., aynı gün saat 16.00 sıralarında 2 bin lira para ile birlikte yakalandı. Güvenlik kameralarına takılan 16 yaşındaki ikinci şüpheli U.A. ise sol elindeki dövme ve spor ayakkabısı sayesinde tespit edilerek dün gözaltına alındı.

Çocuk Şube Müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından Aydın Adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.