Gaziantep’te dün gece, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalarak ağır yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden Mustafa Yavuz’un vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 19.45’te Eyüp Sultan Mahallesi’nde meydana geldi. Evlerinin yakınındaki bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra bir süre sokak ortasında bekleyen Mustafa Yavuz (16), iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın arasında kalmış ve başına isabet eden tek kurşunla olduğu yere yığılmıştı.

Mustafa Yavuz’un vurulma anına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra iki kişiyle birlikte bir süre sokak ortasında beklediği yerde bir şeyler aradığı görülen Mustafa Yavuz’un yanından geçen bir otomobilden ateş eden şahıs ya da şahıslar tarafından vurulduğu görüldü. Ateş açan şahıslar otomobille olay yerinden hızla uzaklaşırken, Mustafa Yavuz ise başına isabet eden kurşunla yere yığıldı. Diğer grup ise otomobille olay yerinde kaçan şahısların arkasından ateş açtı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar yerde yatan şahsın üzerine koştu. Şahıs, ambulansa alınıp hastaneye kaldırılırken olay yerine çok sayıda polisin geldiği gözlemlendi.