DOĞALGAZ PATLAMASINDAKİ ÖLÜMDE SON DAKİKA HABERİ:

İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir binada sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Olayın ardından harekete geçen itfaiye ekipleri patlamanın yaşandığı evde Fatma Mavi'nin cansız bedenine ulaştı. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Fatma Mavi'nin son zamanlarda sıkça görüştüğünü tespit ettiği Ergin A.'yı gözaltına aldı.

Ergin A.'nın polise verdiği ifadesinde "Aramızda kıskançlık tartışması yaşandı. O an cinnet geçirdim. Önce ellerimle boğdum, sonra benzin dökerek yaktım" dediği ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler'de Şirinevler Mahallesi'nde bulunan bir evin ikinci katında patlama meydana geldi. 1 Ekim günü sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri Fatma Mavi'nin cesedine ulaştı.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Fatma Mavi'nin son zamanlarda sıkça görüştüğünü tespit ettiği Ergin A.'yı gözaltına aldı.

İŞTE KAN DONDURAN İFADESİ

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatma Mavi'nin son zamanlarda sıkça görüştüğü Ergin A.'yı gözaltına aldı.

O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum. Sonra Ali İlkay S., adlı arkadaşımı çağırdım. Benzin istasyonuna gittik. Ona para vererek benzin aldırdım. Sonra eve geldim. Ali çıkmadı yukarı. Ben daha sonra benzini dökerek evi ateşe verdim. Fatma'yı da yaktım" dediği öğrenildi.

Ergin A.'nın "Gece Fatma ve yanında bulunan 2 kadınla buluşup Taksim'e gittik. Sabah 07.00 sıralarında olayın yaşandığı eve geldik. Başka bir kadın yüzünden bu sırada Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım.

Ellerinde ve kollarında yanıklar bulunan Ergin A.'nın ifadesinin ardından Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri Ali İlkay S.'yi de gözaltına aldı.