Gaziantep’te bir şahıs, yaşadığı metruk bir evin ikinci katında ölü bulundu. Şahsın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Bölge Trafik Müdürlüğü yanındaki metruk bir evin ikinci katında yaşayan Ahmet Pamukçu’ya (65) süt götüren yeğeni Ahmet Pamukçu, kapıyı çaldığında kimsenin açmadığını ve pencereden baktığında amcasının hareketsiz yattığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği tahmin edilen Pamukçu’nun cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından itfaiye yardımıyla halata bağlanarak ikinci kattan indirildi. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze aracı ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Amcasının akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen Ahmet Pamukçu, “Kendisine yemek ve süt getirdim. Kapıyı açmadı. Pencereden baktığımda hareketsiz yatıyordu. Gidip polise haber verdim. Kapıyı açtığımızda ölmüştü. Arada sırada kendisine süt getirirdim. Burada kimsesi yaşamıyor. Akli dengesi pek yerinde değildi. Çocuklarını bile tanımıyordu. Sanırım birkaç gün olmuş öleli. Böyle bir ölüm olmamalıydı” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.