Adana’da eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü 1 kişiyi yatak odasında öldürüp, 1 kişiyi de yaralayan sanığın ağabeyi iş yerinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Oto yıkama yağlama işi yapan Mahmut Çağıltı (50), akşam iş yerini kapattı. İş yerinden ayrılırken yanına gelen kişi ya da kişiler, Çağıltı’yı bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde kalan Çağıltı, yere yığılıp kaldı. Bu arada yoldan geçen bir sürücü kaldırımda hareketsiz halde yatan birini görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çağıltı’yı ambulansla bir özel hastaneye kaldırdı. Ancak Çağıltı müdahalelere rağmen sabaha karşı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çağıltı’nın ölümü üzerine polis zanlı ya da zanlıları yakalamak için geniş kapsamlı araştırma başlattı. Çağıltı’nın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YATAK ODASI CİNAYETİ ZANLISININ AĞABEYİ

Polis yaptığı ilk araştırmada Mahmut Çağıltı’nın 12 Kasım 2014 günü evinin yatak odasında bir kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaralayan Kasım Çağıltı’nın ağabeyi olduğunu belirledi. Kasım Çağıltı, eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü Mehmet Oğuz’u (49) ve Murat K.’yı evinin yatak odasında vurmuş, Oğuz hayatını kaybetmiş Murat K. ise ölü numarası yaparak yaralı olarak kurtulmuştu. Çağıltı ise yakalanarak mahkemeye çıkartılıp tutuklanmıştı. Polis şimdi bu iki cinayet arasında ilişki olup olmadığı yönünde araştırma yapıyor.