Edirne’nin Keşan ilçesinde, TIR’ını yolun karşısındaki fabrikaya geçirmek için yolu kontrol eden bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinden, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir beldesindeki bir fabrikaya malzeme getiren Abdullah Güler, 59 DF 099 plakalı TIR’ını yol kenarına park etti yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği yolda karşıdan karşıya geçerek fabrikaya giriş için yolu kontrol etti. Güler, daha sonra TIR’ına dönmek isterken, Malkara’dan Keşan istikametine seyreden Rasim Akbaş (50) yönetimindeki 22 FD 169 plakalı otomobil kendisine çarptı.

Kazada otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken, Abdullah Güler de ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Güler, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü Rasim Akbaş da Keşan Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Güler’in cesedi, ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.