Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Fethiyespor ile oynadığı karşılaşmaya taraftarı büyük ilgi göstermesine rağmen biletli seyirci giriş sayısının 3 bin 918 olduğu bildirildi.

Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği açık tribün ve kapalı tribünün büyük bölümünün dolduğu maçta, 3 bin 918 biletli seyirci girişinin bulunması maddi zorluklarla boğuşan siyah-beyazlı kulübe bir darbe daha vurdu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre 3 bin 22 açık tribün bileti , 625 kapalı tribün bileti, 220 kapalı tribün kombine bileti ve 51 açık tribün kombine bileti ile giriş yapıldığı bildirildi. Toplam biletli seyirci giriş sayısının 3 bin 918 olması ise kaçak giriş iddialarını gündeme getirdi.

GHSİM MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞECEKLER

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile konuyu görüşeceklerini ifade eden Aydınspor 1923’ün Başkan Yardımcısı Erdal Karakavukoğlu, “Bu konuda önlem alınması için çaba göstereceğiz. Bazı maçlarda maraton tribünün girişinde ben duruyordum. Biletsiz giriş yapmayı çalışanları geri çevirdiğim oldu. Yöneticilerin kapılarda durması şık olmayabilir. Ancak, kulüp adına görevlendirme yapacağımız kişiler kapılarda durabilir” dedi.