Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Buharkent ilçe kongresinde genel merkez adayı Hakim Güven Saylık tek liste ile gidilen seçimde başkan seçildi.

Buharkent Belediyesi Nikah Salonunda AK Parti Buharkent İlçe Teşkilatının 401 delegesinin sandık başına gittiği kongreye AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar ve Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk ile çok sayıda delege katıldı.

Seçimin Buharkent’e ve AK Parti’ye hayırlı olmasını dileyen İlçe Başkanı Hakim Güven Saylık; “Oluşturduğumuz yeni yönetim hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşıması için göreve geldi. Eski yönetici arkadaşlarımız bizlerle çalışmaya devam ediyor. Raşit başkanımızın çok emeği dokundu. Hizmeti olan herkesten Allah razı olsun. Buharkent’imizin daha iyi hizmetlere kavuşması, ekonomisinin düzelmesi ve hak ettiği yere gelmesi için çalışma arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız” dedi.

Delegelerin ilgi gösterdiği kongrede Hakim Güven Saylık başkanlığındaki yönetime Orhan Önal, İdris Çakmakkaya, Aydın Yıldız, İlyas Karadana, Asiye Kahyaoğlu, İbrahim Sancak, Ömer Alakeyik, Bilal Özdek, Raziye Büyükgümüş, Pınar Toprak, Mehmet Nesim Hangür, İbrahim Kemaneci, Hüseyin Kervan ve Şevket Top seçildi