AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vedat Yamaç, hayatını Rukiye Arslan ile birleştirdi. Genç çifti mutlu günlerinde AK Parti camiası ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Uzun yıllardır Didim’de AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Vedat Yamaç, hayatını Rukiye Arslan ile birleştirdi. Necmettin-Nigar Yamaç’ın oğulları Vedat ile Miyase-Ali Rıza Arslan’ın kızları Rukiye Dün akşam saat 20:00’de Kamacı 3 Restaurantta gerçekleşen merasimler dünya evine girdiler. Düğüne AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Aydın Genlik Kolları İl Başkanı Sami Üner, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Didim İlçe Yöneticileri, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yamaç ve Arslan ailesi ile genç çiftin yakınları, dostları ve sevenleri katıldı.

Konfeti alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk dansın ardından sevenleriyle birlikte halay çekip oyun oynadı. Oldukça kalabalık olan düğünde Yamaç çifti konuklarıyla tek tek ilgilenirken, düğün gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde sürdü.