Sahasında oynadığı karşılaşmada Turgut Özal Üniversitesi’ne mağlup olan Aydın BŞB’nin koçu Serkan Akşit, henüz hiçbir şey kaybetmediklerini belitti.

Ankara’da Anadolu Basket ile karşılaşacaklarını ifade eden Akşit, önlerinde 3 maç bulunduğunu ve bu maçların tamamını kazanmak istediklerini ifade etti. 7-0’lık seri ile başladıkları karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Akşit, “Grubumuzun liderine karşı son derece iyi oynadık. Son periyoda kadar maçtan kopmadık. Hakemler iki takım adına da kötü kararlar verdi. Sezon başından beri oynadığımız karşılaşmalarda bu tip olayları görmeye alıştık” dedi.

Oyunlarına bakmaları ve maçı kazanmaya gitmeleri gerektiğini vurgulayan Akşit, “Bu hafta salon yine tıklım tıklımdı. Aydın’da basketbol havasını yaşatmaya başladık. Şu an hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Kaybettiğimiz için takımım adına herkesten özür diliyorum. 28 Aralık Pazar günü 14.00’te Anadolu Basket ile Ankara S.S Küçük Salon’da çok önemli bir maçımız var. Aydınlı hemşehrilerimizi maça bekliyoruz” diye konuştu.