Aydın 1. Amatör 4. Grubun ilk yarının son haftasını BAY takım olarak geçirecek olan SHÇEK Spor’da Kardeşköyspor’u yenmenin mutluluğu yaşanıyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin antrenörü Cemal Aris, “İkinci yarıda kolay gol yemeyen bir takım olacağız. Bu galibiyeti daha önceki haftalar almamız gerekiyordu. Nasip bu haftayaymış. Alınan galibiyet takımda yüzleri güldürdü ve demorilize olmuş özgüvenimizi yeniden kazanmamıza neden oldu” dedi.

"HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDIK"

İlk yarıyı da değerlendiren Cemal Aris, sezon başında 1.Amatör Küme’den herhangi bir beklentinin olmadığını anlattı. ‘Küme düşsek bile büyük üzüntü yaşamayacaktık’diyen Aris , “Amacımız gençlere tecrübe kazandırmaktı. Çocuklarımızın 1.Amatör’de göstermiş oldukları mücadele kazanma hırsları ve güzel futbol bu takımın 1.Amatör’de kalmasını hak eden bir futbol ortaya koyması bizleri son derece mutlu etti. Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği bir kolej takımı olduk. İkinci yarıda tecrübe kazanmış, kolay gol yemeyen bir takım olmak için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bunun karşılığını da üst sıralara çıkarak alacağımızdan eminiz” diye konuştu.