Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76.yılında Aydın’da düzenlenen “Ata’ya Saygı Özel Konseri” ile anıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76.yılında “Ata’ya Saygı Özel Konseri” düzenledi. Şükran Güngör Sahnesi’nde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu sanatçıları tarafından verilen konser büyük ilgi gördü.

Nedim Tarımoğlu ve Özcan Yılmaz’ın şefliğinde gerçekleşen konsere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tahir Olçum ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet’in kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülere Aydınlılar konser boyunca eşlik etti. Türk Sanat Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği korosu tarafından iki bölümde 22 eser seslendirildi.

Konser sonrası, Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban, koro adına şefler Nedim Tarımcıoğlu ile Özcan Yılmaz’a çiçek takdim etti. Konser, Türk bayrakları eşliğinde söylenen 10. Yıl marşı ile son buldu.