Aydın’da 6 Kasım Perşembe günü başlayacak olan 3. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklarını hızlandıran Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ ı makamında ziyaret etti.

Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Efeler Ziraat Odası ve KOBİ Fuarcılık işbirliğiyle organize edilen, 6-9 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek ve 4 gün sürecek olan Aydın 3. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı, Efeler’ de ki Eski Tütün Depolarında sektörlerdeki bilgi ve teknolojileri, üreticiler ile buluşturacak.

“BAZI TALEPLERİMİZ OLACAK”

Ziyareti sırasında 305 firmanın başvuru yaptığını belirten Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın’ın fuar konusunda kendisini aştığını söyledi. 2012 yılında 156, 2013’de 293 firmanın katılımı ile kapılarını açan Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na bu yıl için 305 firmanın başvurduğunu ifade eden Bosnalı, makamında ziyaret ettiği Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’dan bazı taleplerde bulundu. Fuar alanında Efeler Belediyesi’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte stant açmalarını istediklerini belirten Adnan Bosnalı,” Sayın Başkan Özakcan, ziyaretimizin nedenleri arasında bazı taleplerimizi sizinle birlikte değerlendirmektir. Efeler Belediyesi Zabıta ekipleri; köfteci, kokoreççi gibi seyyar satıcıların fuar alanına belli bir mesafede çalışmalarını sağlarsa çok memnun olacağız. Çünkü duman ve kokular ziyaretçilerimizi olduğu kadar katılımcı firmaları da rahatsız ediyordu. Sayın Başkanım, birde sizden ricamız 4 gün sürecek olan fuar boyunca, akşam saatlerinde birikmiş olan fuar alanı ve çevresindeki çöplerin toplanmasının sağlanması” şeklinde konuştu.

“GEREKLİ DESTEK VE HİZMET VERİLECEKTİR”

Kendisini makamında ziyaret eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı’ya ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini dile getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da, ”Öncelikle giderek artan katılımcı firma sayısının ve Aydın da fuarcılık kültürünün yerleşerek artmasında gösterdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Efeler Belediyesi’nden istediğiniz talepler oldukça yerinde taleplerdir. Kendim de Aydınlı olarak Aydın’ın en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiği inancındayım. İlimize fuar nedeniyle farklı illerden gelen vatandaşın hafızalarında yerel ürünlerimizin yanında, temizlik, güvenlik ve modern bir görüntüyle yer etmeliyiz. Bu nedenle fuar süresince, Efeler Belediyesi zabıta ekipleri ve temizlik işleri personeli, gerekli hizmeti verecektir” ifadelerini kullandı.