Aydın Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Adnan Bosnalı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı düzenlenen etkinlikte yalnız bırakmadı.

Aydın Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Yıldız, ATB Meclis üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam ve Ahmet Şenel, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Yeni Hizmet Binası ve Bülent Koşmaz Fen Lisesi Temel Atma törenine katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen açılış ve temel atma töreninde, her ile yaptığı ziyaretlerde olduğu gibi çevre illerden 60’ın üzerinde oda ve borsa başkanları hazır bulundu.

Bülent Koşmaz’ın ülkesini vatanını seven inançlı biri olduğunu söyleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Allah mekanını cennet eylesin. Geride kalan en büyük geride kalan bu hastalığı ile bakımı ve duası ve sevgisiyle Saadet hanımda bir Türk kadının ne büyük fedakarlıklar yaptığının en büyük göstergesiydi. Çocukları Sedef ve Gökçe Çiçek’e de teşekkür ediyorum. Babalarının işlerine sahip çıktıkları ve gösterdikleri, vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki tüm üye arkadaşlarım birlikte çalışarak bu hizmet binasını Manisa’ya kazandırdılar. Esas Manisa’ya kazandırılan hadise MTSO, 5 yıldızlı oda olarak bütün dünyada Paris, Londra, Berlin Ticaret Odaları ile eş değer hizmet veren çok güzel odalardan biri. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı da, yaptığı açıklamada; “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası ve bir çok görevde üstün başarılar sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından, her ile bir okul projeleri kapsamında, Manisa iline kazandırılacak olan TOBB Fen Lisesi’ne Bülent Koşmaz adını vererek göstermiş oldukları vefa ile, değerli şahıs merhum Bülent Koşmaz’ın her daim hatırlanmasını adının yaşatılması bizleri duygulandırmıştır. Merhum Bülent Koşmaz Manisa’ya birçok konuda değer kazandıran, diğer oda ve borsalarla birlikte hareket ederek, birliği sağlayan sevilen bir kişiydi. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.