Elektrik dağıtımının özelleştirilmesi ile birlikte Aydın, Denizli ve Muğla illerinden elektrik dağıtım ihalesini alan Aydem, çalışanları ile bir araya gelerek 2015 beklentilerini görüştü. Her aboneden her ay elektrik tüketim bedeli dışında sattığı enerjinin bedelini tahsil etmek için faturayı yazarken bile ‘sayaç okuma bedeli’ adı altında milyonlarca lira para kazanan Aydem yetkilileri çalışanlarına teşekkür etti. Vatandaşların en çok şikayetçi olduğu sayaç okuma, kayıp, dağıtım sistemini kullanma bedeli, iletim sistemini kullanma bedeli gibi konularla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Aydem Yetkilileri şirketin Türkiye’nin en başarılı enerji şirketi olduğunu açıkladılar.

Denizli’de düzenlenen ve tüm enerji satış ekibinin katıldığı toplantıda, Aydem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, çalışanlara şirket hakkında bilgilendirmelerde bulunarak yeni yıl beklentilerini paylaştı.

Aydem’in enerjisini çalışanlarından aldığını vurgulayan Saldanlı, “Siz değerli çalışanlarımız sayesinde Aydem Türkiye’nin en başarılı enerji şirketidir. Sizlerin iyi yetişmesi bizim amacımız, sizlere yatırım yapıyoruz, sizin değeriniz arttıkça şirketin toplam değeri artıyor” dedi.

Enerji satış çalışanlarını bir araya getiren toplantının, hem iç bilgilendirmeyi sağlama hem de birebir iletişim açısından çok önem taşıdığını ifade eden Saldanlı, “Müşterilerimize; yetkin, eğitimli ve çözüm odaklı insan kaynağımızla kaliteli ve katma değerli hizmetler sunmak adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz hizmette, müşteri memnuniyeti daima önceliğimiz olacak. Bu prensip doğrultusunda çalıştığımız zaman Aydem müşterisi enerjisini bizden almaya devam edecektir” dedi.

Sayaç okuma bedeli ile bile milyonlarca lira para kazanan ve çağın gerektirdiği şekilde yaşamak isteyen herkesin mecbur olduğu firmanın çalışanları başarılı geçen bir yılın ardından çektirdikleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.