Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ile birlikte Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası üst yönetiminin, geçtiğimiz günlerde Aydın’da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu İl Emniyet Müdürü Taşdan, gerçekleştirdiği iadei ziyarete Oda binasını gezerek başladı.

Kuşadası Ticaret Başkanı Serdar Akdoğan ziyarette yaptığı konuşmada, yaz aylarında turistik ilçelere yönelik özel uygulamalar gerektiğine dikkati çekerek, “Bölgemizde, yaz ve kış nüfusları arasındaki farkın yarattığı sıkıntıyı en çok emniyet teşkilatı hissediyor” dedi. Aydın İl Emniyet Müdürü Taşdan da bu konuda çalışmalar yapıldığını söyledi. Ziyaret sırasında Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Emniyet Müdürü Taşdan’a Kuşadası’nın ticari yapısı hakkında da bilgi verdi ve çevre yolu ile ilgili yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal’ın nezaket ziyaretinde, Kuşadası asayişi ile ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.