Aydın Ticaret Borsası (ATB), Aydınlar Derneği tarafından organize edilen ve Aydın kurumları tarafından desteklenen 1. Aydın Tanıtım Günleri’nde yerini aldı.

İzmir Uluslar arası Fuar Alanında gerçekleşen fuar açılışına, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen, Meclis Üyelerinden Mustafa Akdam ve Rıza Uyar katıldı.

1.Aydın Tanıtım Günleri açılışına yoğun ilgi gösteren ziyaretçilere, Aydın Ticaret Borsası standında Borsa üyelerine ait Kuru İncir, Zeytinyağı, Kestane Şekeri ve Kestane Unu ikramı ve tanıtımı yapıldı.

Aydın Ticaret Borsası Standını Aydın Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İzmir Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu aynı zamanda Türkiye – Bosna Hersek Kültür Dernekleri Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Fikri Aydın ve İzmir de yaşayan Aydınlılar ziyarette bulundu.

1.Aydın Tanıtım günleri Fuarında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı “Fuarlar yöresel ürünlerimizin tanıtımı için büyük fırsatlardır. Aydın Ticaret Borsası olarak ürünlerimizin tanıtımına verdiğimiz önem neticesinde, her fuarda ilimiz ürünlerinin tanıtımını yapmaktayız. Yöresel ürünlerimizin ticari değeri, fuarlar sayesinde yükseliyor. Borsa olarak ürünlerimizin tanıtımına devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İzmir Fuar alanında gerçekleşen 1. Aydın Tanıtım Günleri 18-21 Aralık tarihlerinde 10. 00 ile 19.00 saatleri arasında dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.