Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehit öğretmenlerin aileleriyle bulundu.

Aydın TÜRKAV, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İncirliova Yazıdere Mahallesinde oturan Şehit Öğretmen Adem Akdeniz ve Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesinde oturan Şehit Öğretmen Şenol Akar’ın ailelerini ziyaret etti.

TÜRKAV Aydın Şube Başkanı Bilge Ozan ve yönetim kurulu üyeleri İlkkan Çalaşyer, Ümit Demir, Serdar Usta, Hüsamettin Küçükekşi, Sevgi Karaçam, Mehmet Ünver, Fatma Tetik ile birlikte Şehit Öğretmen Adem Akdeniz’in annesi Raziye ve abisi Ali Akdeniz ile Şehit Öğretmen Şenol Akar’ın annesi Meliha ve babası Hilmi Akar’ı ziyarette bulunup hayır dualarını aldı.

TÜRKAV Aydın Şubesi aynı zamanda Şehit Öğretmenler anısına tüm yönetim kurulu üyeleri ve Şehit Öğretmen Şenol Akar’ın ailesinin katıldığı kahvaltıda buluştular. Kahvaltıya Türkav Aydın Şube Başkanı Bilge Ozan, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca ve TÜRKAV Aydın Şubesi üyeleri katılarak, şehit öğretmenleri unutmalarının mümkün olmadıklarını belirtti.

TÜRKAV Aydın Şubesi Başkan Bilge Ozan, yaptığı açıklamada; “Toplumumuzun manevi dünyasını geliştirdikleri ve katkı sağladıkları için öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Bizde birlik ve beraberliğimizi desteklemek amacıyla şehit öğretmenlerimizin aileleri ile kahvaltıda buluştuk. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.