Aydın’da, okuma salonundaki çocuklar ve gençler için kermes düzenledi. 30 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kermesten elde edilecek gelir, yoksul öğrenciler ve gençler için kullanılacak.

Veysipaşa Mahallesi batı Gazi Bulvarı üzerinde açılan kermesle ilgili bilgi veren Hale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Halil Durak, gönüllülerin katkılarıyla kermesi düzenlediklerini söyledi. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak için çalıştıklarını ve gönüllülerin de buna destek verdiklerini belirten Halil Durak, “Bu kermesimizi ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Bizde Varız’ projesi kapsamında düzenliyoruz. Osman Yozgatlı Mahallesi’nde olan okuma salonumuza gelen dar gelirli çocuklar ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak için düzenliyoruz. Sağolsun, gönüllülerimiz kermesimize çok büyük katkı sağladılar. Kermesimizde günlük gıda ürünleri yanına, kışlık gıda, giyim, çeyiz, konfeksiyon, takı ve diğer ürünleri satarak elde edeceğimiz gelirlerimizi yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimizin ihtiyaçları için harcayacağız” dedi.

Kermesin 30 Aralık’a tarihine kadar açık olacağını belirten Hale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Halil Durak, kermeslerinin Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında yaptıklarını belirtti. Durak, kermeste günlük olarak Aydın ve değişik illere ait yöresel ev yemeklerinin de bulunduğu sözlerine ekledi.