AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ile CHP Aydın Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan arasında başlayan kavga karşılıklı açıklamalarla devam ediyor.

Aydın’da AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş’ün CHP’li Belediye’nin yardımları ile ilgili açıklamasına karşın CHP Aydın Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın “Samimiyetle Hacca giden yola girer, fitneyle Hacca giden yoldan çıkar. Sayın Öyüş’e Hac yaramamış, Hacca gidenler doğru yolu bulurken, Sayın Öyüş yolundan sapmış” şeklindeki açıklamasına cevap gecikmedi.

“SİZİN ELİNİZDE HACI OLGUNLUK ÖLÇERİNİZ Mİ VAR”

Bületn Tezcan’ın açıklaması üzerine açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, “Sayın Tezcan her zamanki özensizliğiyle gürültü yapmıştır. Ayrıca Sayın Tezcan’a sormak isterim “Sizin elinizde Hacı Olgunluk Ölçeriniz mi var?” diye, keza size göre “Belediyenin ekmeğini yedin oy vermezsen haram olur” propagandası ne kadar haklı ve doğru ise karşı görüş olarak da “asıl o gıda paketlerini kabul edip yemek haram olur” demek o kadar doğru ve yerindedir” dedi.

Açıklamasında CHP’li Tezcan’a yüklenen ve cevaplaması için çeşitli sorular soran AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, “Vatandaşlarımızın nasıl beslendiğini çok önemsiyorsanız Kuşadası’nda yeşil alanların imara açılması sonucu kayan evlerden tahliye edilen 120 ailenin nasıl karın doyurduğunu görürdünüz. Gördünüz mü? Onların da canı da deve güreşlerinde yenen sucuklardan istiyor olabilir mi? 2009 seçimlerinde vaat ettiğiniz hizmetlerinizden kaçını gerçekleştirdiniz? Kaçının hazırlıklarını yapıyorsunuz? Ilıcabaşı’ndaki kocaman tabelada kentsel dönüşüm noktası diye yazıyordu şimdi nerede tabela? Nerede Kentsel dönüşüm? Kent meydanı yapıyorum diye yola çıktınız, paralel yapı ile birlik oldunuz tencere tava çaldınız sonuç ortada. Meydanın etrafını reklam billboardları ile çevirdiniz 4-5 yıl boyunca reklam yaptınız. Billboardlar kalktı sonuç? Yırtık halıflekslerle çim görüntüsü verdiğiniz beton bir alan. Şimdi merak ediyorum kaç tane ağaç kestiniz o meydanı yapmak için? Kaç yıllık ağaçtı bunlar? Her şey doğal, her şey sağlıklı olsun dediniz, kaç metre elektrik kablosu döşediniz?” diye sordu.

Açıklamasının sonunda Tezcan için dua eden AK Parti Aydın Milletvekilİ Semiha Öyüş, sorularına cavp aradığını da belirterek “Daha çok sorulacak şeyler var onları da zamanı gelince soracağım. Aydın’ımızın 5 senesi boşa gitti. Yazık değil mi? Sayın Tezcan’ada inşallah en kısa zamanda hacca gitmeyi yüce Rabbim nasip etsin” dedi.