Aydınlı milli sporcu Özlenen Sayın, Uluslararası Bocce Şampiyonası’nda iki Türk takımının ilk ikiye girdiği müsabakalarda başarıyla mücadele etti.

01 - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Uluslararası Bocce Şampiyonasına 10 ülke katıldı. Bocce Kadınlar Milli Takımında yer alan Aydın Bocce antrenörü ve aynı zamanda milli sporcu Özlenen Sayın, Astaş Spor Kulübü adına şampiyonaya katılarak takım halinde büyük bir başarıya imza attı. Volo kadın çiftler disiplininde finalde iki Türk takımı karşı karşıya geldi. Özlenen Sayın’ın bulunduğu Türkiye 2. Takım, Türkiye 1. Takıma 1 sayı farkla yenilerek 2’nci oldu. Astaş Spor Kulübü Asbaşkanı Mahmut Yörük ve Bocce Antrenörü-Sporcu Özlenen Sayın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette başarılı antrenör ve sporcuya hediyelerini takdim eden İl Müdürü Zeynel Akın, “Öncelikle Bocce antrenörümüz ve aynı zamanda milli sporcumuz Özlenen Sayın’ı tebrik ediyorum. Bizleri şaşırtmayarak şampiyonadan yine eli boş gelmedi. Çok disiplinli ve çok çalışkan bir antrenörümüz ve sporcumuzdur. Bu özverili çalışmalarının karşılığını da almaktadır. Özlenen Sayın, Bocce branşını Aydın’a ve Türkiye’ye tanıtan isimlerden biridir. Kendisinin başarılı sporculuğunun yanında engelli sporculara bocce antrenmanları yaptırarak büyük fedakarlık göstermektedir. İl Müdürlüğü olarak Bocce Branşını ilimize tanıtmak ve geliştirmek adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bocce branşı için Atatürk Spor Salonu arkasına 2 adet saha yaptırdık. Yaptırdığımız bu sahalarda Özlenen Sayın gibi inşallah bir çok şampiyonlar yetiştiririz. Başarılı sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum ve ayrıca destek çıkan Astaş Spor Kulübüne de teşekkür ediyorum” dedi.

Astaş Spor Kulübü Asbaşkanı Mahmut Yörük de, kulübün sporcusu olan Özlenen Sayın’ı tebrik etti. Yörük, İl Müdürü Zeynel Akın’a vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür etti.