Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, Hacettepe deplasmanında aldıkları 1 puanın kazanç olduğunu söyledi.

Hacettepe deplasmanından 1 puanla dönen Aydınspor 1923’te alınan puan kazanç olarak görülüyor. Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu, maçın özellikle ikinci yarısının kendileri açısından zor geçtiğini ifade etti. İlk yarıda iki önemli pozisyonu harcadıklarını ifade eden Gezeroğlu, “Aytek’in kafa şutu gol olsa farklı olacaktı. İlk yarıda iyi mücadele ettik. Ancak, gole muvaffak olamadık . İkinci yarıda ise çok daha farklı bir tablo vardı. Rakip, sürekli üzerimize geldi. Girdikleri pozisyonları gole çeviremediler. 1 puanı kazanç olarak görüyoruz”dedi.

CAVCAV’IN GELMESİ KÖTÜ ETKİLEDİ

Karşılaşmaya Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın geldiğini anlatan Gezeroğlu, “Hacettepe, Gençlerbirliği’nin pilot takımı. Genç oyuncular Cavcav’ın stadta olduğunu görünce doğal olarak daha fazla mücadele etti. Bu da bizim dezavantajımıza oldu”diye konuştu. Gezeroğlu, hafta içi olmasına rağmen kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür etti.

Öte yandan, Aydınspor 1923’te hafta sonunda oynanacak olan Fethiyespor maçının hazırlıkları başladı.