Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AYESOB) Selahittin Çetindoğan’ın annesi Emine Kır son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın’da yaşayan ve 3 gün önce rahatsızlanarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Emine Kır, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti. 7. Ege İlleri Tanıtım Günleri dolayısıyla Ankara’da bulunan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, annesinin ölüm haberini alır almaz programını yarıda keserek Aydın’a göndü.

80 yaşında yaşamını yitiren Emine Kır için bugün öğle nazmına müteakip Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan Yenicami’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, MHP Aydın eski milletvekili Recep aner, İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, AYESOB’a bağlı odaların başkan ve üyeleri, ailenin yakınları ve büyük bir kalabalı katıldı.

AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, tören öncesi ve sonrasında kardeşleriyle birlikte taziyeleri kabul etti. Emine Kır’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.