Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından yürütülen “AYTO Uçuruyor’ projesi kapsamında 4 ayda 19 fuara 500’e yakın üye bu imkandan faydalandırıldı.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan “AYTO Uçuruyor” projesi ile 1000 civarında üye, sektörlerine yönelik fuarları ücretsiz olarak hava yolu ile ziyaret etmişti. Eylül/2014 - Mayıs/2015 fuar sezonu kapsamında geçen seneye göre çok daha fazla üyesini fuarlara uçurmayı hedefleyen AYTO’nun fuar çalışmaları süratle devam ediyor.

AYTO Üyeleri; CEBİT 2014 Bilişim, İNTERMOB 2014 17. Uluslar arası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi, MAKTEK Avrasya 2014 Takım Tezgahları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak Kesme, Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol, Test ve Ölçüm Cihazları, BİJUTERİ 2014 - Bijuteri Moda ve Aksesuarları, PET İstanbul 2014 3. Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri, Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Ekipmanları, Yapı 2014 Turkey Build İzmir, 8. Hac ve Umre Turizm, AYMOD 2014 Uluslar arası Ayakkabı Moda, 22. Uluslar arası YAPEX - Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri Yapı Yenileme ve Restorasyon, Uluslar arası Logitrans Transport Lojistik, ZÜCCEV 2014 Züccaciye Dekoratif Ev Aksesuarları ve Elektrikli Ev Eşyaları, İstanbul 2014 Bal ve Arı Ürünleri, İstanbul 8. Kauçuk Endüstri, 6. Uluslar arası Madencilik Maden Makine ve Ekipmanları İş Makineleri, 6. Uluslar arası Süs Bitkileri Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas, Plast Eurasia 24.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi, SİLMO İstanbul Optik, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarları olmak üzere toplam 19 fuara 500’e yakın üyesini uçurdu. Üyelerini 4 aylık periyotta 19 fuara uçuran AYTO, en fazla Kasım ayında, 250 üyesini 11 fuara uçurarak ziyaret rekoru kırdı.

ÜYELERİMİZİ UÇURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Fuar sezonu başlangıcından bugüne kadar geçen 4 aylık periyotta 500’e yakın AYTO Üyesinin fuarlara uçtuğunu ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, “AYTO olarak üyelerimizin iş hacmini artıracak her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bizim için üyelerimizin uçması, Aydın ekonomisinin uçması demektir. Geçtiğimiz yıl 1000 civarında üyemizi uçurmuşken bu yıl 1000 rakamından çok daha fazlasını hedefliyoruz.” dedi.

TEK ÜYE BİLE ÖNEMLİ

AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO için tek üyenin bile çok önemli olduğunu belirterek, “Bazen öyle oluyor ki bazı sektörlerde çok sayıda üyemiz bulunmayabiliyor. Tek bir üyemiz olsa dahi onun fuar ziyaretini gerçekleştirmesini sağlıyoruz” diye konuştu.