Aydın Ticaret Odası (AYTO), TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

AYTO Yönetimi, seçimler nedeniyle oy kullanacak üyeler ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekten sonra yapılan toplantıda AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, İl Kadın Girişimciler Kurulu mevcut Başkanı Denizhan Sandıklılı ve Önceki Dönem Başkanı Belgin Çekmen ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Evran, Coşkun Cerit, M. Fatih Erkul, Murat Kemal Yüce, Şenol Bakış hazır bulundular.

AYTO hizmet binasında saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi 16.00’ya kadar devam etti. Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için 4, Aydın Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için 3 temsilci seçildi. Aydın Ticaret Odası’nı İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde Esen Türker, Kıymet Çalışkan, Özden Özdemir, Şebnem Erdemir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde İlkinnur Asar, Mustafa Uşaklı, Taşkın Cerit temsil edecek.

Aydın Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen AYTO Başkanı Hakan Ülken, TOBB tarafından il kez 7 yıl önce katılımcılığı ve girişimciliği artırmaya yönelik olarak İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu organlarının oluşturulduğunu belirterek “Bugün burada İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri için temsilcilerimizi belirlemek üzere bir aradayız. 15’er kişilik icra komitelerinde Kadın Girişimciler için 4, Genç Girişimciler için 3 temsilcimiz olacak. Aydın Ticaret Odası’nın Meclis Üyesi sayısı kadar AYTO 51’er adet Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyesi bulunmaktadır. Listelerimizi oluştururken Meslek Komitesi de dahil olmak üzere Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulunda görev alan hiç kimsenin yer almamasına dikkat ettik. Önemli olan kurumlardır, kurumsal imaj ve kimlik bizim için çok önemli. Aydın’a bir arpa boyu katkı koyabilmek için birlikte çalışmalar yapacağız. Neler yapabiliriz bunu planlayacağız. Bu Oda üyeleri ile güçlü” dedi.