Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Barosu ve Aydın Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve AYTO Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Cerit, M. Fatih Erkul, M. Nuri Tuncal, Sertuğ Yakan ve Şenol Bakış, geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Aydın Baro Başkanı Burak Özdemir ile Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Gökhan Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Aydın Baro Başkanı Av. Burak Özdemir’i ziyaret eden AYTO Başkanı Hakan Ülken ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın’ın hukuki sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından Aydın Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret eden AYTO heyeti burada AYTO ve AYGİAD olarak Aydın iş dünyasına yönelik yapılacak ortak projeleri değerlendirdi.

Ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Kardeş kuruluşumuz olan AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan ve ekibine, Baro Başkanı Av. Burak Özdemir ve ekibine yeni görevlerinde başarılar temenni ediyorum. Biz AYTO olarak Aydın için her türlü işbirliğine açık olduğumuzu bir kez daha ifade ettik” dedi.