Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Akif Başaran, takımını Pendikspor karşısında sergilediği oyundan dolayı tebrik etti.

Başaran, göreve geldikleri günden bu yana oyun düzeni ve mantalite yerleştirmeye çalıştıklarını ifade ederken, bu oyun düzeni mantalitenin gün geçtikçe oturduğunu ifade etti. Pendikspor karşısında akıllı ve stratejik bir oyun oynadıklarını anlatan Başaran, “Bütün oyuncularımızı tebrik ediyoruz. İnanılmaz bir mücadele sergiledik. Alanları iyi kullandık. Rakibimizi analiz etmenin faydalarını gördük.İkinci yarıda da dik bir oyun oynadık. İkinci yarıda rakibimizin arkasına gönderdiğimiz dik pasları arkadaşlarımızla buluştursaydık daha farklı bir sonuç elde edecektik” dedi.

Oyuncularının tamamı yetenekli olduğuna dikkat çeken Başaran stoper olarak oynattıkları orta saha oyuncusu Sefa’ya da özel bir teşekkür sundu. Başaran, şunları söyledi: “Sefa’yı özel ve kritik bir yerde oynattık. Her oyuncumuzun yeteneği ortada. Kenarda kalan oyuncular için üzülüyorum. Çünkü ilk 11’de oynayanlar iyi oynadığı için onları değerlendiremiyoruz.Oyun kurgumuz çok basit. Futbol aklı yüksek olan oyuncular oyun kurgusunu da benimseyince ortaya güzel futbol çıkıyor. Sahada oyuncularımız yapmaları gerekeni yapıyor. Güzel futbolumuzu İskenderun’da da sürdürmek istiyoruz”