Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ziraat Odası ile Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı ziyaret etti.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda stantları gezen Başkan Özakcan’aEfeler Belediyesi Başkanvekili Halis Günday, Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, Derya Tıkır ve birim amirleri eşlik etti. Fuarda birçok yöresel lezzetlerin de tadına bakan Başkan Özakcan, stant görevlileri ve firma sahiplerinin yanında vatandaşlarla sohbet etti. Özakcan, tarımın ve yöresel ürünlerin ekonomi, kalkınma ve istihdam için önemine dikkat çekti.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bu yıl 3.’sü düzenlenen Aydın Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın olağanüstü bir organizasyon olduğunu belirterek “Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ziraat Odası ile Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü yürekten kutluyorum. Katılımcı firma sayısının giderek arttığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın uluslararası boyuta geleceğine inancım sonsuzdur” ifadelerini kullandı.

Son olarak fuarda stant açmış olan Efeler Belediyesi standını ziyaret eden Başkan Özakcan, bir süre Kuyucak eski Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve beraberindeki yetkililerle sohbet etti.