Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde esnafların sıkıntılarını yerinde dinledi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesinde Cuma günleri kurulan pazaryerini ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi ve esnafın sıkıntılarını dinledi. Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Başkan Özakcan, halkın içinde olmaya devam etti.

Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “Belediyemiz, düzen ve tertip içerisinde, vatandaşlarımıza her bölgede, har alanda hizmet vermeye çalışıyor. Bugün Umurlu Mahallemiz pazar esnafımızı ve vatandaşlarımızı, değerli dostlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler dileklerimizi iletmiş olduk. Onlarla muhabbet ettik. Bu vesile ile dilek ve şikâyetlerini öğrenmiş olduk. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda bir memnuniyet söz konusu az da olsa sıkıntılar olmaktadır. Onları da en kısa zamanda gidereceğiz. Pazarlarımızdaki hizmetlerin aksamadan daha iyi yapılabilmesine gayret göstereceğiz”

Umurlu Mahallesinde düzenlediği pazaryeri ziyaretinde esnafının ikramlarıyla karşılaşan Başkan Özakcan, kendisiyle hatıra fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak objektif karşısına geçti.