Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Nazilli’de futbol okulu açtı. Nazillili antrenör Adnan Menderes Şen nezaretinde çalışmaya başlayan Nazilli Bursaspor Futbol Okulu, yaklaşık 20 minikle çalışmalara başladı.

2006 yılından itibaren Bursa’da hizmet veren Bursaspor Futbol Okulu, Ekim ayı sonunda İstanbul, Yalova, Nazilli, Alanya ve İnegöl’de minik öğrencilere futbol eğitimi vermeye başladı. Nazilli’de de eğitime başlayan Bursaspor Futbol Okulu , Bursaspor’a yetenekli oyuncuları kazandırmaya çalışıyor.

Çalışmalarını bir haftadır sürdürdüklerini belirten antrenör Adnan Menderes Şen, “20 futbolcu ile çalışmalarımıza başladık. Bu rakamı yükseltmeye çalışıyoruz. Bursaspor’a yetenekli isimleri kazandırma amacımız var. 3 yıldır Ege bölgesinden Bursaspor altyapısına önemli isimler veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Bursaspor’un ciddi bir kurumsal yapısının bulunduğunu anlatan Adnan Menderes Şen, ”Futbol Okulları’nda çalışan antrenörlerimizin tamamı sözleşmeli. Kayıt olan öğrencilerimizden 3 ay boyunca ücret almayacağız. Ayrıca,kayıt esnasında forma ve Bursaspor topu veriyoruz” ifadelerini kullandı.

"BURSASPOR SEVGİSİNİ TÜM TÜRKİYE’YE YAYMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor Futbol Okulu’nun tanıtımında konuşan, Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler, yaptığı açıklamada Futbol Okulu’nun 8 yıl önce kurulduğunda kimsenin bu noktalara geleceğini tahmin edemediğini belirtti. Cenkçiler, Futbol Okulu’nda eğitim alan minikler için hedeflerinin önce sağlıklı birer birey olmalarını ardından Bursaspor’a en kaliteli şekilde taraftar olmalarını ve aralarında yetenekli olanlarının ise Bursaspor’un altyapısına kazandırmak olduğunu söyledi. Cenkçiler , “Yeni kurulan şubeler ile birlikte Bursaspor sevgisini tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bursaspor’un büyüklüğünü, sesini duyurabilmek istiyoruz. Futbol okulumuzda eğitim alan tüm çocuklarımız Bursaspor’un tarihini, futbolcularını, başkanını, yönetim kurulu üyelerini çok yakından biliyorlar. İyi bir taraftar kültürü ile birlikte futbol eğitimi veriyoruz” dedi.