Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu, belediye girişinde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş ve Mine Even tarafından karşılandı.

Kadına seçme ve seçilme hakkının verilişin yıldönönümü nedeniyle günün anlam ve önemine değinen Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, bugünü kutlayarak sözlerine başladı. Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını tanıyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar teşekkür etsek, minnet duygularımızı ifade etsek azdır diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Bir ülkenin ne kadar çağdaş ve modern olduğunu kadınlara bakarak anlamanız yeterli olur. İş yaşamında, sosyal hayatta, siyasetin içinde kadınların hala yeterince yer almadıklarını görüyoruz. OSD ülkeleri içinde kadına şiddet olaylarında maalesef sonuncuyuz. Kadının daha iyi noktalarda yer almalarını, ülkemizde kadına şiddet olaylarının önüne geçilmesi için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz” dedi.

“TOYRAN; BÜYÜKŞEHİRİN GÜCÜNÜ HİSSEDİYORUZ”

Milletvekilliği, Aydın Belediye Başkanlığı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Özlem Çerçioğlu’nu Aydın’da kadınları önderi, lider olarak gördüğünü söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Seçimlerden önce olduğu gibi seçimlerden sonrada da Söke’yi sıkça ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanımızın gücünü arkamızda hissetmemiz bizim için büyük bir şans olarak görüyorum. Seçimlerde ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi olarak verdiğimiz sözleri 2015 yılından itibaren hayata geçtiğini hep birlikte göreceğiz” dedi.

“SÖKE İÇİN OTOGAR VE SÖKE ÇAYI ÖNCELİK”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Belediye Başkanlarımız, parti ayrımı yapmaksızın belediye meclis üyelerimiz hep beraber Aydınımız ve Sökemizin hizmetindeyiz” dedi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile Söke’ye ilişkin projeler üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerçioğlu; Söke’ye yeni otogar projesi ile Söke Çayı ıslah ve çevre düzenlemesi projesi çalışmalarının masaya yatırıldığını, kısa zamanda önemli adımların atılacağını müjdeledi. Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke’de bir firmanın açılışını yapmak üzere Söke Belediyesi’nden ayrıldı.