CHP Aydın İl eski Başkanı Barkan Kalınomuz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla İzmir’de yapılan ‘Geleceği Birlikte Kuruyoruz" toplantısına genelgeye rağmen İl Başkanı Hikmet Saatçı tarafından davet edilmediklerini iddia etti.

Kalınomuz yaptığı açıklamada, bölge toplantısına milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurultay delegelerinin çağırılması yönünde İl Başkanlığı’na genelge geldiğini, ancak bunu İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın Esat Altungün, Cavit Yenipazarlı gibi önemli isimlerle birlikte kendisine de bildirilmediğini ifade etti.

Altungün ve Yenipazarlı gibi 7-8 kişiye bildirim yapılmadığını kaydeden Kalınomuz, “İşim gerekçesiyle uzun süredir Aydın dışındaydım. Adana’dayken Muğla İl Başkanımız beni arayarak ‘neredesin’ diye sordu. Benim dışımdaki isimlere de bakınca kasten çağırılmadığımızı düşünüyorum” dedi.

İL GENÇLİK KOLLARI’NA TEŞEKKÜR

Yılmazköy Mahallesi’nde yaşanan doğa katliamına sessiz kalmadığı için CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri’ye teşekkür eden Kalınomuz, “CHP’ye bu tip duyarlılık gerektiren konularda sessiz kalmak yakışmaz ve doğru değildir. Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Güneri’ye teşekkür ediyorum” dedi.