Kuşadası Belediyesi, Davutlar Mahallesinde bağ ve bahçe yollarının yapım çalışması başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bazı mahalle içi ve Davutlar ovasındaki yolları iş makinaları ile düzeltmeye başladı. Yaklaşık 50 kilometre uzunluğunda 21 ayrı sokak ve bahçe yolunun yapılması, en çok hasat mevsimini yaşayan çiftçileri sevindirdi.

Davutlar Mahalle Muhtarı Fikret Arıcı, Belediye ekiplerinin programlı bir çalışmayla yol yapımına başladığını söyledi. Muhtar Arıcı, “Mahallemizde bahçe arası yollar başta olmak üzere, bazı mahalle içi yollar çok kötüydü. Vatandaşın taleplerini Belediyemize ilettik. Sağ olsunlar yakından ilgilendiler. Asfalt mevsimi olmadığından grayderler ile yollar düzeltiliyor, üzerine mıcır dökülerek silindirle eziliyor. Mahalle sakinlerim adına Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Davutlar ovasının en büyük narenciye ve şeftali üreticisi Zeynel Çengel de , mandalina hasadı döneminde yolların yapılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Çengel, “Mandalina mevsimi başladı. Her gün bahçelere onlarca kamyon, işçileri taşıyan araçlar ve bahçe sahiplerinin traktörleri giriyor. Yolların hali perişandı. Özellikle yağmurlar sonrası çamurlar ile boğuşuluyordu. Belediye yollarımızı düzelterek mıcırla kaplamaya başlayınca rahatladık. Belediye yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.