Kuşadası, Aydın bölgesinin futboldaki ezeli rakipleri Kuşadası ve Söke arasındaki maça ev sahipliği yaptı.

Büyük çoşku içerisinde geçen derbi maçta, Kuşadası Gençlikspor rakibini mağlup ederek, Aydın Süper Amatör ligde şampilyonluk yolunda önemli bir engeli geçmiş oldu.

Bu sezon yaptığı transferler ile şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kuşadası Gençlikspor, derbi maçında ezeli rakibi Sökespor karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı alan taraf oldu. Söke kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke belediye başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası kaymakamı Muammer Aksoy ve Belediye başkanı Özer Kayalı’nın izlediği maçta, 2 bine yakın siyah-beyazlı taraftarda takımlarını yalnız bırakmadı. Maçı 100 kadar Sökespor taraftarı da izledi. Tribünleri dolduran taraftarların desteğiyle moral bulan Kuşadası Gençlikspor, her iki yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 yendi. Maçı her iki takımda birer oyuncunun kırmızı kart görmesiyle 10’ar kişi tamamladı.

BAŞKAN KAYALI’DAN 250’ŞER TL PRİM

Maçın bitiş düdüğüyle Özer Türk Stadı bayram yerine dönerken, futbolcular şeref tribünü önüne gelerek Belediye Başkanı Özer Kayalı ile kulüp yöneticilerini selamladı. Belediye başkanı Özer Kayalı soyunma odasına kadar inerek oyuncuları kutlarken, 250 TL prim ile galibiyeti ödüllendirdi.