Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin projelendirdiği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İlçe belediyelerinin destekleyip stantlar açarak tanıtım ve katkıda bulunduğu 1. Aydın Tanıtım günleri İzmir Uluslararası Fuarında başladı.

18-21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve Aydın Büyük Şehir Belediyesi ve Tüm İlçe Belediyeleri ve bazı oda ve kuruluşlar stantlarında il ve ilçelerini ve ürettikleri her türlü ürün ve edevatını sergileyip satışını yaptı. Didim Belediyesi de açtığı stantla katılımda bulundu. Stantta Didim’de yetiştirilen zeytin ve zeytinyağı, Didim’de Turizm ve tarihi yerler tanıtımı broşürlerle yapıldı. Ayrıca stantta Didim Belediyesi el sanatları kursunda yapılan çalışmalar sergilenerek satışa sunuldu.

Dernek Yönetimi tarafından Tanıtım Fuarına katkıda bulunan İl, İlçe belediye başkanlarına ve kuruluş temsilcilerine plaket verildi. Fuarı ziyarete gelen konuklar, verilen kokteylde bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve CHP Genel Başkan yardımcısı Bülent Tezcan, birlikte Didim standını gezerek tanıtımlar hakkında bilgi alarak sohbet etti.