Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından Didim Belediyespor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı. Mavi beyazlı ekipte sezonun ilk yarısında top koşturan Sercan, Hasan ve Tanju ile yollarını ayırdı.

Didim Belediyespor, sezonun ilk yarısını 27 puanla liderin 1 puan gerisinde tamamladı. Mavi beyazlılar ligin ikinci yarısı hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı. Antrenör Ayhan Yıldız nezdinde Didim Atatürk Stadında başlayan ikinci yarı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İlk yarıda takımda zaman zaman yer alan Sercan, Hasan ve Tanju ile devre arasında yollar ayrılırken, Antrenör Ayhan Yıldız’ın raporu doğrultusunda eksik bölgelere transfer yapılacağı öğrenildi.

Antrenör Ayhan Yıldız ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüreceklerini belirterek “Sezonun ikinci yarısı hazırlıklarına başladık. 3 Futbolcumuz ile yollarımız ayrıldı. Eksik bölgelere transfer yapmayı planlıyoruz. Bu konuda görüştüğümüz futbolcular var. Sezon başlayana kadar çalışmalarımızı tamamlayıp en iyi şekilde lige hazırlanmayı planlıyoruz” dedi.

Didim Belediyespor sezonun ikinci yarısında ilk hafta deplasmanda Bozdoğan Belediyespor’a konuk olacak.