Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri ilçe girişinde bir araçta yaptığı aramada 2 adet silah ile araç içerisine saklanmış yaklaşık 350 gram metam fetamin (sentetik uyuşturucu) ele geçirdi. Olayla ilgili 4 şüpheli göz altına alınırken Adliyeye sevk edilen şüphelilerine 2’si uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Büro amirliği ekipleri yaptığı planlı çalışmada ilçeye uyuşturucu madde satan uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi. Emniyet güçleri İlçe girişinde durdukları bir araçta dedektör köpek ile yaptıkları aramada 2 adet silah ile araç içerisinde saklanmış yaklaşık 350 gram metam fetamin (sentetik uyuşturucu) ele geçirdi.

Göz altına alınan B.G (18), Z.G( 56), M.E (29) ve A.T (39) adlı 4 şüpheli Emniyetteki ifadelerinin ardından 16 Aralık Salı günü Didim Adliyesine sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 4 şüpheliden M.E ve A.T savcılık tarafından serbest bırakılırken, Z.G ve B.G uyuşturucu madde ticareti suçlamasında Cezaevinde gönderildi.