Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Didim Kaymakamı İskender Yönden’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, 2. Başkan Metin Destici, Başkan yardımcısı Kazım Ezer, Yönetim kurulu üyesi Mehmet Görücü, Denetim Kurulu üyeleri Erkan Kaya ve Fırat Durmaz’dan oluşan heyet Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Başkan Pektaşoğlu, Kaymakam Yönden’e Türk Bayrağı hediye ederken, Kaymakam Yönden’de sunulan hediyeden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Didim Esnaf Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinde başarılar dilerken, Oda olarak Didim için yapılan her türlü çalışmanın yanında olacaklarını söyledi. Pektaşoğlu “Didim için yapılan her türlü çalışmada elimizi taşın altına koyarız. Gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki fuarlarda yer alırız, davet edilen her türlü toplantıya katılırız. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Sonuçta Didim için çalışıyoruz.” dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederken “Ben tek başıma çalışmayı sevmeyen bir yapım var; sizlerle birlikte sorunlara çözüm bulacağız. Ben şunu söyleyeyim Didim’e gelen yerli yada yabancı turistle bir her zaman muhatap olmayız ama sizler esnaf temsilcileri olarak her zaman onlarlasınız. Bu nokta çok önemli, bu noktada tüm sorunlar sizlerle ele alıp çare bulacağız.” dedi.

Ziyarette Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu ve heyeti yaşadıkları sorunlar ve esnafın sorunlarını dile getirirken, Pektaşoğlu Didim’de odaya üye 5 bin snafın olduğunu ve bunun da 1500’ünün aktif olduğunu belirtti; Kaymakam Yönden’e üyelerin sayısı ve meslek kollarına ilişkin hazırladığı dosyayı sundu.