Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, oda üyelerinden vergi affı yasasından faydalanılması çağrısında bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı’yı ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Hükümetin son çıkardığı ve Torba yasa olarak bilinen yasayla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı yasayla ilgili gerekli bilgilendirmenin Aydın Vergi Dairesi Müdürlüğüne yapıldığını belirterek yasadan faydalanmak isteyenleri beklediklerini söyledi.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise 30 Nisan 2014 önceki dönemde Vergi dairesine borcu olan üyelerinin bu yasadan faydalanmasını isterken “Başta Vergi borcu, MTV borcu, Trafik ceza borçları gibi borçları olanların bu yasadan faydalansın. Bunun dışından Belediyeye, Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu olan üyelerimizde buralara giderek bu konuda bilgi alsınlar. Zaten yetkililer kendilerine bu konuda bilgi veriyor. Tüm Üyelerimizin bu noktada hassas olmaları ve bu fırsattan yararlanmalarını tavsiye ediyorum” dedi.