Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Öncel çifti, 5 gün arayla öldü. Evden kötü kokuların yayılmasının ardından komşuların durumu polise bildirmesiyle durum ortaya çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Faik Öncel (70) felçli eşi Nuran Öncel (72) uzun yıllardır Didim Çamlık Mahallesi 529 sokak Menekşe Apartmanın da oturuyordu. Faik Öncel yaklaşık 22 yıldır felçli yaşayan eşini kendi evinde bakıyordu.

İddialara göre; Yaklaşık bir hafta önce Faik Öncel evinin banyosunda yaşamını yitirdi. Öncel’in kalp krizinde ölmüş olacağı ileri sürüldü. Eşinin banyodan çıkmadığını fark eden fakat felçli olan eşi durumdan kimseyi haberdar edemeyince 1 hafta boyunca ilaçlarını alamayınca açlık ve susuzluktan evde yaşamını yitirdi.

Apartman komşuları Evden kötü kokuların yayılmasının ardından durumu polise bildirdi. İhbarı alan ekipleri eve geldiğinde çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Faik Öncel’in cesedi banyoda bulunurken yaşlı kadının cesedi ise yattığı yerde bulundu. Olay yeri inceleme ekibi ile Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından çiftin cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili olarak Öncel çiftinin komşuları ise Çiftin bir kızı olduğu ve uzun yıllar önce öldüğünü dile getirirken, konuyla ilgili İzmir’de bulunan torununa durumdan haberdar edildiği söylediler. Yaşlı çiftin cenazesi İzmir’deki Adli Tıp kurumu incelemesinin ardından İzmir’de defnedildiği öğrenildi.