Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, orta refüjden kontrolsüz şekilde karşı kaldırıma gitmeye çalışan yayaya ehliyetsiz sürücü çarptı. Meydana gelen kazada 19 yaşındaki sürücü ve 13 yaşındaki yaya hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Nazilli’nin en işlek trafik geçişi olan Hürriyet Caddesinde meydana geldi. Belediye istikametinden Kargocular sokağı istikametine gitmekte olan Ozan Turhal (19) idaresindeki 09 NE 562 plakalı motosiklet, Fevzi Çakmak Caddesinden Hürriyet Caddesine kontrolsüz çıkan 13 yaşındaki E.S.İ.’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Turhal ve yaya E.S.İ. yola savrularak yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 13 yaşındaki yaya Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Sürücü Ozan Turhal ise tedaviyi kabul etmeyerek 112 ekipleriyle hastaneye gitmezken, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan tren yolu üst geçidinin altında meydana gelen kaza nedeniyle uzun süre trafik kitlendi. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından trafik normale dönerken, 19 yaşındaki sürücünün ehliyetinin ve kaskının olmadığı öğrenildi. Ucuz atlatılan kazada yaralanan E.S.İ.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, belinden yaralanan sürücü Ozan Turhal ise polis ekipleri ile birlikte tedavisi için Nazilli Devlet Hastanesine götürüldü.

Turhal’ın ehliyet almak için başvuru yaptığı öğrenilirken, kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Sigorta ve vizesi geçmiş olduğu belirlenen motosiklet ise otoparka çekildi.