AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nda yaklaşan kongre öncesi Levent Sabancı ve Oğuz Kendirlioğlu’dan sonra adaylığını açıklayan üçüncü ismin Çağatay Gülaştı oldu.

Mevcut Başkan Gökhan Ökten’in 30 Kasım 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. olağan kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlığa için ilk olarak Levent Sabancı ardından Oğuz Kendirlioğlu da adaylığını açıklamıştı. Bu ikilinin ardından Efeler İlçe Başkanlığı için Çağatay Gülaştı da adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasını yol arkadaşı Gülşen Irmak Gülaştı ile birlikte Efeler İlçe Teşkilatında yapan Çağatay Gülaştı, ’’Dışşal büyümeyi hedefliyorsak içsel birleşmeyi ve bütünleşmeyi sağlamalıyız’’ diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Çağatay Gülaştı, “10 yıldan beri partinin üyesiyim. Bu süre zarfında çeşitli görevlerde gönülden destek olarak bulundum. En son seçimlerde Efeler Belediye Meclis Üyeliği’ne 22. sırada aday gösterildim. Önümüzde bir süreç var. Bu süreçte de partimiz için elimizi nasıl taşın altına nasıl koyarız diye düşündüm ve eşim ve ailemin desteğiyle birlikte Ak Parti Efeler İlçe Başkanlığı’na adaylığımı koydum. Bende bu bilinçle hem kendim hem de dava arkadaşlarım, AK Parti’nin neferi, Aydın’ın hizmetkarı olmaya hazırız. Partimizi Aydın’da ileriye götürmemiz için birlik ve bütünlüğe ihtiyaç var” şeklinde konuştu.