Efeler Belediyesi, daha modern bir Efeler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eski çöp konteynerlerin yerine, daha modern çöp konteynerleri yerleştiriliyor. Bu kapsamda ihalesi tamamlanan 750 adet çöp konteynerinin dağıtımına başlandı.

T.C.Efeler Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan deforme olmuş çöp konteynerleri yenileriyle değiştiriliyor. Mevcut çöp konteynerlerine ilave olarak 750 tane çöp konteyneri ve kül kazanları alındı. Öncelik ilçe merkezine verilirken, çöp konteynerlerinin 3 ay içerisinde dağıtılması öngörülüyor.

‘TEMİZ BİR EFELER İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Konteynerlerin değiştirilmesi çalışmalarına bizzat katılan ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Gül, “Temiz ve daha modern bir Efeler için çalışmalarımız devam ediyor. Sokak ve caddelerimizin temizliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyoruz. 750 adet çöp konteyneri ve bin adet kül kazanı aldık. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dağıtıma ilçe merkezimizin sokaklarından başladı. Daha sonra sırasıyla köylerimize de ulaşacağız. 3 ay içerisinde dağıtımın tamamlanmasını hedefliyoruz. Eski konteynerlerin de bakım ve boyama işleri için topluyoruz. Daha sonra ihtiyaç duyuldukça onları da kullanacağız. Sağlık ve temizlik insan sağlığı için çok önemlidir. İnsan değerlidir. İnşallah bu tür çalışmalarımız hemşerilerimizin de katkısıyla Efeler’i daha da güzelleştirecektir” ifadesini kullandı.