Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup’ta şampiyonluğu zora sokan Aydınspor’da göreve gelen antrenör Erman Kırmızı takımı başında ilk antrenmana çıktı. Kulüp Başkanı Aydın Çepni ile Genel Kaptan Cenk Dincil’in de izlediği antrenmanda futbolcularla görüşen Kırmızı, “Herşey daha iyi olacak” dedi.

Geçen sezon takımı 2.Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye taşıyan takımın başında bulunan Erman Kırmızı, takımı daha iyi bir konuma getireceklerini söyledi. Kırmızı, “Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şampiyonluk yarışında olacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki 9 maçın 9’unu da kazanmak için mücadele edeceğiz. Her şey daha iyi olacak” dedi.

CAMİAMIZ VE TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Aydınspor’un Başkanı Aydın Çepni ise, ligdeki henüz hiçbir şeyin bitmediğine dikkat çekti. Hala şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarının altını çizen Çepni, “Gerek şanssızlıktan yediğimiz goller, gerek kötü oyun, gerekse hakemlerin kötü yönetimleri yüzünden talihsiz puanlar kaybettik. Ancak, inancımız tam ve umudumuz devam ediyor. Önümüzdeki 9 maçın 9’unu da kazanacağız. Müthiş bir geri dönüş yaşayacağız. Camiamız ve takımımıza güveniyoruz. Bize inananları mahçup etmeyeceğiz”diye konuştu.

Aydınspor’un antrenmanına takımdan ayrılan Mustafa Ünlü katılmadı. Ünlü’nün yöneticilere ayrılma isteğini bildirdiği öğrenildi.