Ankara’da bu yıl 7’incisi düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri kapılarını yarın ziyaretçilere açıyor.

Ege Bölgesini oluşturan Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin bir araya gelmesi ile oluşturulan ve Aydınlılar Derneği’nn de kurucusu olduğu EGEM Platformu tarafından 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Zeybek Gösterileri, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tasavvuf Müziği ve Orkestra Konserleri, Mesir Saçımı, Keşkek İkramı’nın da yapılacağı ve 4 gün sürecek olan etkinlikte; Ege Bölgesinin tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar, el sanatları yönünden zenginliğinin tanıtılması amaçlanıyor. Etkinliğin açılışı 11 Aralık 2014 Perşembe günü saat 12.00’de yapılacak.

Aydınlılar Derneği Genel Başkanı Ender Vardar, “EGEM Platformunca düzenlenen ve 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 gün sürecek olan Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız” diyerek, Ankara’da yaşayan Egelileri tanıtım günlerine davet etti.