Aydın’ın Efeler ilçesi Gençlik Caddesi üzerindeki eski bir yapının çatısından düşen moloz parçası vatandaşları korkuttu.

Efeler İlçesi Hasanefendi Mahallesi’ndeki Gençlik Caddesi üzerinde bulunan eski bina, her gün öğrenci ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde üzerinde yoldan geçen vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor.

Başlarına düşebilecek molozun tehlikesine aldırış etmeden kaldırımdan yürüyen vatandaşlar için bina faciaya davetiye çıkartıyor. Binanın çatısından düşen molozu fark eden çevre esnafı binanın yanındaki bir ağaca, uyarı yazısı yazarak astı.

"KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR"

Çatıdan düşen molozun şans eseri kimseyi yaralamadığını söyleyen esnaflar, "Olası bir facianın yaşanmasını önlemek amacıyla vatandaşı bilinçlendirmek için uyarı yazısı yazdık. Fakat her gün öğrencilerin ve vatandaşların çok sık olarak kullandığı cadde üzerinde bu bina kazaya davetiye çıkartıyor. Bina eski bir yapı, çatı dökülmeye başladı. Her an yoldan geçen birinin başına çatıdan kopan parçalar düşebilir. Yetkililerin burada en kısa zamanda önlem almalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.