Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 250 kiloluk bayan, hasta eski sağlığına kavuşmak ve kilolarından kurtulmak istiyor.

Nazilli’de Obez ambulansı olmadığı için Kurtuluş Mahallesindeki evinde aniden rahatsızlanması sonucunda 112 sağlık ekipleri Aydın Büyükşehir Belediyesinden yardım istemelerinin ardından İtfaiye ekiplerinin yardımları ile evinden güçlükle çıkartılarak kendilerine ait kornet tipi bir kapalı pikap ile Nazilli Devlet Hastanesine getirilen KOAH yönünden Göğüs Hastalıkları Servisinde tedavi altına alınan 250 kilo ağırlığındaki Ömriye Eskici kilolarından kurtulmak ve eski sağlığına kavuşmak istiyor.

Nazilli Devlet Hastanesinde Ömriye Eskici’yi (62) KOAH hastalığı yönünden tedavi altına alan Göğüs hastalıkları uzmarı Dr. Yeşim Sarı: “Ömriye hanım uzun süreden beri KOAH hastalığı nedeni ile tedavi altında. Kendi evinde tedavi olan bir hastamız. Acil servisimize nefes darlığı nedeni ile geldi. Ben hastayı değerlendirdim servimize yatırdım. Şimdi göğüs hastalıkları servisimizde yatarak tedavi görüyor. Genel durumu iyi, tedaviye yanıtı iyi. Hastanemizde tedavisini sürdürüp daha sonra tekrar değerlendirmesini yapacağız” dedi.

Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Ömriye Eskici de: “Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındım.Doktorum çok iyi bana da çok iyi bakıyor ve tüm hastane çalışanları ve diğer sağlık personelleri de çok iyi davranıyorlar tedavimi yapıyorlar. Evimde de aile doktorum gelip bakıyordu ilgileniyordu. Ama tabi ki sağlık ve tedavi yönünden hastane ortamı çok daha iyi” dedi.

250 kilo ağırlığında olan ve bu kilolarından kurtulmak için doktorlardan yardım isteyen Ömrüye Eskici, “Kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Doktorlarımızdan yardım istiyorum. Yalvarıyorum beni bu kilolarımdan kurtarıp beni eski halime getirsinler. Şu anda ayağa kalkıp yürüyemiyorum. Kendi ihtiyaçlarımı göremiyorum. Evde bana çocuklarım bakıyorlar. Zayıflamak istiyorum. Zaten hastalığımın da bu fazla kilolarımdan kaynaklandığına inanıyorum” dedi.