Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen Orta Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Ligi finalinde karşılaşan Gazipaşa Ortaokulu İlkokulu şampiyon oldu.

Aydın Lisesi Spor Salonu’nda oynanan Orta Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Ligi final maçında Gazipaşa Ortaokulu ile Söke’den Behiye Hanım Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk anlarında dirençli bir görünüm sergileyen Behiye Hanım Orta Okulu’na karşı Gazipaşa oyuncuları, ısrarlı ve baskılı oyunlarını sürdürerek maça ağırlığını koymaya başladılar. İlk setin ortalarından itibaren kontrolü tamamen ele geçiren Gazipaşa seti de 25-13 kazanmayı bildi.

İkinci setin başlaması ile birlikte fırtına gibi esmeye devam eden Gazipaşa skoru bir ara 9-3 gibi farklı bir seviyeye kadar getirdi. Behiye Hanım Ortaokulu, antrenörünün aldığı mola sonrası biraz toparlanma görüntüsü verse de bir türlü Gazipaşa’yı yakalayamadı. Oldukça çekişmeli geçen ikinci setin sonlarına doğru heyecanın hem sporcularda, hem okullardan gelen öğrencilerde, hem de Gazipaşa Velilerinde doruğa çıktığı anlar yaşandı. Yıldızlar ve büyükler kategorilerinde görülebilecek voleybol maçları kalitesinde mücadele verilen karşılaşmanın ikinci setini yine Gazipaşa Ortaokulu 25-23 kazandı ve şampiyon oldu.

Aydın İl Şampiyonluğunu kazanan Gazipaşa Küçük Kızlar Voleybol Takımı ve ikinci olan Söke Behiye Hanım Küçük Kızlar Voleybol Takımı, 2-4 Mart arasında Uşak ve Isparta’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Gruplarında Aydın’ı temsil edecekler.

Müthiş final maçının ardından şampiyon olan Gazipaşa Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı’na şampiyonluk kupasını ve sporculara madalyalarını, Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Avşar takdim etti. Gazipaşa Ortaokulu sporcuları şampiyonluk sevincini en başından itibaren kendilerini destekleyen okul idaresi, öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve anne babaları ile beraber doyasıya kutladılar.