Nazilli Ülkü Ocağı mensupları, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 asker için ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ sloganları atarak yapılan saldırıyı protesto etti.

Nazilli Ülkü Ocağı önünde toplanan 100 kişilik grup, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 asker için ilçe merkezinde yürüdü. Türk bayraklarını sallayarak ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Her şey Vatan için, Ne Mutlu, Türküm diyene’ sloganları atarak yaşanan olayları protesto etti. Terörü lanetleyen Ülkü Ocağı mensupları, bölücü terör örgütü aleyhinde çeşitli sloganlar attı. Terörü lanetleyen Ülkü Ocağı mensupları, basın açıklamasının ardından esnafa ‘Gençliğe Hitabe’ dağıttı.

GENÇLİĞE HİTABE DAĞITTILAR

Son günlerde yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu ifade eden Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat; “Hakkari’de vatan hainleri tarafından kahpece düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz” dedi. Şehitler için dua eden ülkü ocağı mensupları daha sonra ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Nazilli Şehir Stadında oynanan Nazilli Belediyespor-Tepecikspor karşılaşmasına gitti.